Dobrodošli!Podjetje Pa-pa-pes razume, da je pes v 20. stoletju postal človekov družabnik in da je čas, ko je bilo človeku najpomembnejše njegovo delo, minilo. Pes je postal pomemben družinski član. Ljudje smo radi v njegovi družbi, ker nam daje občutek varnosti, ljubezni, pomembnosti in ker nas spravlja v dobro voljo. Leta 2016 smo se odločili  popolnoma posvetiti  domači psički in VZREJI KRAŠKIH OVČARJEV, varstvo psov pa prepustiti drugim ponudnikom te storitve.


Velika večina ljudi nas živi v mestih in hišne živali nam omogočajo ohranjati stik z naravo. Iz tega razloga smo v svoje domove  »spustili« male hišne živali, kot so muce,  kunci, hrčki, morski prašički, ptički, akvarijske ribice, želvice idr. Ob njihovi oskrbi  učimo sebe in otroke, kako se živali približati, jo ogovoriti, pobožati, kako vzpostaviti stik z njo. Živali pa nas poučujejo o skrivnostih narave.


Ker imajo živali svoje potrebe in navade, se v podjetju Pa-pa-pes zavedamo, kako pomembno je , da so srečne in zadovoljne tudi takrat, ko odhajate na dopust in ste odsotni. Če želite, se jim lahko mi posvetimo  medtem, ko ste vi zadržani.               Psarna VODMATSKA

OSKRBA ŽIVALI NA DOMU